Login to your account

Username *
Password *
 
 

3D скенери

3D скенери

Покажи:
Сортиране по:
Artec Eva Lite

Eva Lite е бюджетното решение на най-продавания 3D скенер от този клас - Artec Eva. Притежава същите характеристики за точност, но с намалена функционалност: Eva Lite проследява и улавя само геометрията на обекта. В резултат на това скенерът може да се използва за висококачествени модели без текстура. Изключително подходящ за сложни геометрични детайли като например човешкото тяло.

15700.00 лв.

Artec Eva

3D скенерът Artec Eva разчита както геометрията, така и цвета на сканирания обект. В резултат на това скенерът събира два вида данни, които да се дообработят след това.

32200.00 лв.

Artec Space Spider

Artec Space Spider е с подобрена точност, специално създаден за CAD потребители и инженери. Устройството е с висока разделителна способност, базирана на структурирана светлина. 3D скенерът е идеален за улавяне на дребни предмети или сложни детайли на големи промишлени обекти с висока резолюция, непоколебима точност и множество цветове. 

46300.00 лв.

Artec Leo

Първият 3D скенер, предлагащ автоматична преработка на данните в самото устройство. Artec Leo предлага най-интуитивния работен процес и прави 3D сканирането толкова лесно, колкото снимането на видео. Сканирайки обекта, вие виждате негово 3D копие на touch екрана на Leo. Можете да го въртите и разглеждате, да проверите дали сте хванали всички части, и да допълните, ако сте пропуснали нещо.

53530.00 лв.